lördag, december 20, 2008

Mitt i natten

Haha ja mitt i natten han det bli innan jag hamnade här.
Har varit med da på förmiddan, jag färga hennes hår och sen så hjälpte hon mig att försöka få granen at stå rakt och på sin plats. Körde Ida till hennes jobb sen och själv åkte jag och handla lite sen blev det att baka.
Har bakat vört bröd fick en lite smärre chock när jag såg hur mycket degen växte när den jäste redan första gången och sen när jag såg hur mycket mer den jäste då jag format limporna så blev jag nästan orolig att ugnen skulle explodera om jag ställde in dom. Ringde moster som jag fått receptet av och hon sa att allt var i sin ordning det skulle vara så stort och större skulle dom bli och det blev dom med, enorma verkligen, kommer in en bild och receptet nån dag när jag orkar, kanske i morgon iaf inte nu när jag är trött.

Har oxå klätt granen i dag och slagit in alla utom en julklapp, den är lite speciell inte helt klar än eller själva klappen men inte det lilla extra jag ska få med kan ju inte skriva vad det är här heller för är ju ganska säker på att just den personen är en av dom få som läser min blogg regelbundet.

Usch vad tiden gick fort i natt då jag som skulle hinna massor men så fastnade jag itelefon med lite olika människor och sen så hade jag lite dåligt med energi oxå mår ju ganska så dåligt och det tar bort största delen av energin så alt tar mega massor längre tid än vanligt.

Nä är väll bäst att sova för hoppas på att komma upp tidigt i morgon så jag får lite gjort då på morgonen innan jag ska i väg ner på stan och fixa en sak.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar