måndag, juli 20, 2009

händelserik helg

Nu var ännu en helg över och jag har kommit fram till att när jag är med min älskling så blir min blogg väldigt lidande... Men jag har ju så mycket annat att göra då.

Patrik kom hit i gen i fredags ,Jag slutade tidigare och vi åkte och satte lite blommor på pappas grav va och handlade och sen bar det av ut till mammas stuga där vi bada och Grilla och satt ute i det fina vädret det är verkligen jätte mysigt där ute, Satt nere på klipporna till sent på kvällen
och drack lite vin och bara tog det lugnt.





På Lördagen så blev det lite solande och badande men sen så blev det lite sämre väder så då åkte vi hem igen kolla lite film och sen så blev det lite midda.

På kvällen åkte vi ut till mammsen där vi skulle se om vi kanske skulle kunna hitta åt nån gris i skogen men allt det vi såg var Kron och dov hjortar harar, rådjur och grodor men vi blev sittandes i den där lilla kojan ett tag iaf. var ganska så skönt att vara ute lite på kvällen faktiskt och kul att se så många vilda djur oxå.

Gårdagen tillbringades hemma med lite film mest och lite spel sen Grilla Patrik hemmagjorda hamburgare på grillen lev supergott verkligen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar